ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

مدودف: قادریم پرده آهنین غرب را نابود کنیم

نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با بیان اینکه اقتصاد این کشور با تحریم‌های جهنمی غرب فرو نخواهد پاشید، اظهار داشت که این اولین باری نیست که روسیه فشار اقتصادی شدید را تجربه می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی سوریه در مصاحبه با روزنامه روسی «آرگومنتی آی فاکتی» گفت که آنطوری که غرب می‌‎خواهد، اقتصاد روسیه فرو نمی‌ریزد.

مدودف گفت: «این همه محاصره و تحریم برای مدت بسیار طولانی ادامه دارد. مخالفان ما منتظرند که ما تسلیم شویم، وگرنه اقتصاد ما سقوط خواهد کرد!».

نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه افزود: «به شهروندان خود اطمینان می‌دهند که تحریم‌های جهنمی علیه روسیه، این کشور را به سمت فروپاشی سوق خواهد داد، ولی این اتفاق نمی‌افتد».

وی ادامه داد: «این اولین بار در تاریخ ما نیست که تحت فشار شدید قرار می‌گیریم، ما باید تنها به منابع و هوش خود تکیه کنیم، حتی در سخت‌ترین زمان‌ها نیز تسلیم فشار‌ها نشدیم. اکنون، من مطمئن هستم که چنین خواهد شد، ما می‌توانیم صنعت خود را توسعه دهیم و حفره‌هایی بزرگی در پرده آهنین غرب ایجاد کنیم».

وی درباره تحریم‌ها گفت که «یکی از اولویت‌های امروز سیاست روسیه ایجاد محصولات و تولیدات بومی و داخلی است که امکان بی‌نیازی یا خدمات وارداتی را فراهم می‌کند»./تسنیم

ارسال نظر